Pardoseli Conductive - ESD Systems Romania

Please select your page

Dr.Schutz

Partenerul comercianţilor specialişti şi al producătorilor profesionişti

Înfiinţată în 1955, Dr. Schutz GmbH se bucură de a doua generaţie a proprietăţii individuale sub administraţia familiei Schutz. Întreprinderea întotdeauna a fost considerată ca partenerul producătorilor şi comercianţilor.

Incluzând servicii de calitate în ceea ce priveşte îndepărtarea de impurităţi, incluzând de asemenea şi agenţi de îngrijire adecvate, produsele Dr. Schutz contribuie în mod semnificativ la menţinerea valorii calitative a unor materiale precum toate sortimentele de podea, naturale sau laminate, inclusiv PVC-ul, linoleul, stofa pentru covoare şi lemnul.

Contribuţia aceasta este benefică atât pentru comerciant, cât şi pentru eventualul client.

Dr. Schutz GmbH, Bonn urmăreşte nu numai producerea şi comercializarea produselor de curăţare şi îngrijire, ci şi dezvoltarea şi îmbunătăţirea acestor produse colaborând mai ales cu producătorii de podea/parchet şi cu instituţiile de testare şi cercetare a acestora. Inovaţiile acestea au dus la un standard de calitate deosebit al produselor precum şi la evidenta surclasare a celorlalte companii competitive. Produsele marca Dr. Schutz întotdeauna au servit la menţinerea valoarii parchetului/podelei şi în prezent sunt recomandate de numeroşi furnizori principali în Germania şi peste hotare.

Dr. Schutz nu ignoră problemele de mediu. Materialele brute compatibile din punct de vedere ecologic sunt materialele de bază folosite în producţie. Dr. Schutz a fost primul producătorul de materiale de îngrijire şi curăţire care a primit Certificatul Ecologic al Uniunii Europene, în 1996 pentru că sediul companiei în acei ani era în Bad Pyrmont.

Cu mutarea în anul 2000 în fabrica din Hessisch Oldendorf / Lower Saxony, întreprinderea cu sediul în Bonn s-a pregătit să îşi cunoască clienţii şi dorinţele acestora precum şi noile provocări de pe piaţă.

Fabrica nouă încorporează fabrica de producţie şi secţia de cercetare şi dezvoltare în completare la amplasamentele pentru tehnologia aplicaţiilor. Între timp Dr. Schutz a ajuns să producă nu numai pentru piaţa germană, dar şi pentru întreaga Europă şi alte câteva ţări din afara Europei.
În anul 2001, sediul administrativ central s-a mutat în oraşul Bonn. În acelaşi timp, întreprinderea cu baza în oraşul Bonn a înfiinţat o academie de instruire, numit „Dr. Schutz-Schulungsakademie für Handel und Handwerk”. Seminarele de specialitate sunt organizate în spaţii vaste, generoase pentru a prezenta cât mai bine modalităţile de menţinere a podelelor. De asemenea, există programe de pregătire practică la standard înalt. Consultanţii de vânzare furnizează asistenţă intensivă atât pentru comercianţii specialişti şi meseriaşii profesionişti, cât şi pentru client.

Un alt aspect scos în evidenţă de companie este includerea restaurării podelelor de lemn şi de dop de plută. La începutul anului 2002, Dr. Schutz a început să aprovizioneze comercianţii specialişti şi meseriaşii profesionişti cu „totul de la acoperiş în jos”, adică introducerea unui program complet de lacuri, uleiuri, materiale preparatoare, maşini de înnisipare şi accesorii.

Dr. Schutz GmbH a fost prima întreprindere din Europa care a primit certificatul Instituţiei Tehnice de Supraveghere Germană „TÜV” pentru sistemul lui de producţie ce cuprinde podele de lemn, ulei, produse de îngrijire şi accesorii.

SUNTETI INTERESAT DE PRODUSELE NOASTRE ?

Vă rugăm să completati formularul si va vom face cea mai buna oferta.

CERE OFERTA

Partenerii nostri