Solutii Tehnice - ESD Systems Romania

Please select your page

Solutii Tehnice

Problema

Datorita traficului intens,microparticulele de praf intra in porii suprafetei podelei,formand o bariera fara proprietati conductive. Curatarea zilnica a pardoselii nu reuseste sa indeparteze in totalitate praful iar curatarea/decaparea intensa poate distruge permanent suprafata de contact. Datorită acumulării de praf, suprafața pierde, de asemenea, strălucirea și aspectul inițial. Zgârieturile devin vizibile, reziduurile de bandă nu pot fi îndepărtate și pardoseala incepe sa isi piarda proprietatile conductive.

Soluția? ESD Long Life PU Sealer!

Profesionisti instruiti de catre Dr. Schutz vor curăța podeaua, elimina toata murdăria si reziduurile și vor instala ESD Long Life PU Sealer pe pardoseala curată. Podeaua va recâștiga aspectul original și va fi acum usor de intretinut. Astfel,pardoseala noua va fi capabila sa reziste oricarui tip de trafic si manipulare și va îndeplini cerințele normelor DIN EN 61340-5-1 ESD, precum și cerințele pentru zone de prevenire a exploziei conform standardului TRBS 2153.

Soluția? ESD Long Life PU Sealer Color!

Profesionisti instruiti de catre Dr. Schutz  vor efectua reparatiile necesare,vor curățați adânc podeaua și vor instala ESD Long Life PU Sealer color în 2 straturi și un strat transparent  de ESD Long Life PU Sealer, pentru a asigura cele mai bune conditii de rezistență la uzura, împreună cu excelente proprietăți de conductivitate.
Aplicarea acestui sistem va schimba culoarea de pardoselii dumneavoastra,conferindu-i  de asemenea aspectul de "fabrică noua", îndeplinind de asemenea  toate cerințele ESD.
Întreținerea  pardoselii ESD restaurate va fi mai ușoara și mai rentabila. Recomandam ca intreținerea zilnică să fie efectuată cu Dr. Schutz ESD Cleaner.

Inainte si dupa

technical solution 1a

technical solution 1b

 

Inainte si dupa

technical solution 2a

technical solution 2b 

 

Întreținerea zilnică a pardoselii ESD

Pentru a păstra proprietățile conductive și aspectul original al pardoselii ESD, vă recomandăm curățarea zilnică cu ESD Cleaner. Acesta a fost dezvoltat special pentru utilizarea pe pardoseli ESD și este potrivit pentru curățarea intensa. Recomandat pentru toate tipurile de pardoseli ESD din PVC, epoxidice sau cauciuc, înainte și după aplicarea produsului Dr. Schutz ESD Long Life PU Sealer. Ea păstrează proprietățile conductive ale pardoselii ESD. Datorită timpului său de uscare scurt, utilizarea acestui produs va duce la evaporarea mai rapidă a apei de pe suprafața ESD.

SUNTETI INTERESAT DE PRODUSELE NOASTRE ?

Vă rugăm să completati formularul si va vom face cea mai buna oferta.

CERE OFERTA

Partenerii nostri